Formes de pagament i condicions d'enviament

El client podrà abonar l'import corresponent al producte adquirit mitjançant:

* Paypal: El client pot realitzar el pagament mitjançant el seu compte Paypal o bé registrar una nova en cas que no disposar d'una en el moment de realitzar la comanda (www.paypal.es)

* Targeta de crèdit: Mitjançant la pàgina web de Paypal

Quan hagis seleccionat els productes que vols comprar i estiguis llest per pagar, la nostra pàgina t'enviarà a la pàgina de Paypal, on podràs realitzar el pagament. Paypal és una entitat bancària acreditada per tramitar pagaments des de Internet. Les teves dades bancaries son recollides exclusivament per Paypal i per tant mai es guardaran en la nostra base de dades.Per la teva major seguretat, aquestes dades es transmeten encriptades utilitzant el protocol 128 bit SSL (Secure Socket Layer), que impedeix que poden ser desxifrats per tercers.

* Transferència bancària (La Caixa) Mitjançant ingrés en efectiu o transferència bancària de l'import integre.

L'enviament no es farà efectiu fins haver comprovat la transferència. 


Despeses d'enviament i temps d'entrega


Les comandes s'envíen mitjançant dues agències de Transports,(ASM I CorreosExpress)
Despeses d'enviament d'un llibre: 4,95€ (Península), CorreosExpress 24-48H i 5,95€ ASM 24H. Per a Mallorca, 7,95€ CorreosExpress24-48H i 10,95€ ASM 24H. Menorca i Eivissa 8,95€ CorreosExpress 24-48H i 10,95€ ASM24H. Formentera, Andorra, Ceuta, Melilla, Canàries i resta d'Europa (Consultar preu)
Si compres més d'un llibre: mantenim les despeses d'enviament!
Els temps d'entrega variarà en funció del transportista seleccionat.
Tots els nostres enviaments van ben empaquetats i protegits perquè la mercaderia no pateixi. En cas que quan t'arribi tu enviament vegis alguna anomalia, truca'ns per poder reclamar a l'empresa de transports. En cas d'error en alguns dels productes de Girafus, aquest, serà recuperat per Girafus per realitzar el canvi.
L'horari del servei de transport és de 8 a 20h en dias laborables.
Si al moment del lliurament no estiguéssiu en l'adreça indicada, el transportista us deixarà un avís i contactarà amb vosaltres per concretar de nou el lliurament.
En el cas de ASM (93 475 01 10) per establir l'horari de lliurament, una vegada s'hagués realitzat sense èxit, el primer intent. 
Per als enviaments fora de la península consultar tarifes d'enviament a info@girafus.es