Conte Entrenadors Futbol

Nou producte

TEMPS D'ENTREGA DE 5 A 8 DIES HÀBILS (EN FUNCIÓ TRANSPORTISTA)
DESPESES D'ENVIAMENT 4,95€

Aqui hi haurem de posar coses....

58,00 €

Aqui hi va el personalitzador

EL CONTE DE L'ENTRENADOR/A ES REALITZA EN TAPA DURA


Tots els petits/tes del conte estan inclosos en el preu.

El nou conte de l'entrenador/a està compost per diferents escenaris reals, com l'arribada a l'entreno, la relació amb l'entrenador/a. L'entrenador/a se sentirà molt proper i reflectit. Es tracta d'un petit homenatge que li fan els petits/tes i sens dubte l'ompliran d'alegria i felicitat. A més per poder fer-ho encara més personalitzat et permetem adaptar el conte en funció de si els nens/nenes la diuen míster, entrenador/a....

Les fotografies dels integrants poden ser o bé tipus carnet o normals, però això si, en alta resolució i frontals. Nosaltres ens encarreguem de retallar-les i extreure el fons.

Tots els nens/as surten el mateix nombre de vegades.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte que puguis tenir, via email o per telèfon i te les solucionarem el més ràpid possible. 

El termini de lliurament màxim una vegada hem rebut tot el material i s'ha efectuat el pagament és entre 7 a 10 dies laborables (de dilluns a divendres).

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Conte Entrenadors Futbol

Conte Entrenadors Futbol

EL CONTE DE L'ENTRENADOR/A ES REALITZA EN TAPA DURA


Tots els petits/tes del conte estan inclosos en el preu.

Després de guardar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-ho a la seva cistella.
Formats d'arxiu permesos: JPG o PNG. Els arxius han de portar el nom del protagonista (fins i tot el de l'adult, pare, mare, profe ...), javier.jpg, manuel.jpg laura.jpg. Els textos en el cas del conte, són modificables, el nombre de caràcters ha de ser similar al text original. (Les il·lustracions no es modifiquen) En cas de deixar aquests camps buits, es posaran els que estan per defecte. El pes de les fotografies ideal és de 500kb.

Fotografia
Texte

loader

* Camps obligatoris