Conte Pares

Nou producte

TEMPS D'ENTREGA DE 5 A 8 DIES HÀBILS (EN FUNCIÓ TRANSPORTISTA)
DESPESES D'ENVIAMENT 4,95€

Aqui hi haurem de posar coses....

18,95 €

Aqui hi va el personalitzador

Un petit homenatge que li fan els petits als pares. Sens dubte els omplirà d'alegria i felicitat. 

banner_papas_animacion.jpg

El conte dels pares està compost per diferents escenaris reals, com l'hora de jugar, el moment d'arribar a casa, de dormir... on es sentiràn molt propers i reflectits. Es tracta d'un petit homenatge que li fan els nens i sens dubte els omplirà d'alegria i felicitat. A més per poder fer-ho encara més personalitzat et permetem adaptar el conte en funció de si els nens li diuen papes, papis... Naturalment, si es tracta de només d'un fill/a, adaptem tot el conte en singular.

El conte està disponible en tapa dura i tapa tova.

Les fotografies es necessiten frontals i que siguin el més somrients possible. Que no s'interposi cap objecte o part del cos (mà, braç...) en la cara, ja que llavors el resultat no seria del tot òptim. En cas que el protagonista porti barret, aquest també serà inclòs en el retall. Girafus s'encarrega de retallar la fotografia i sostreure el fons.

Si ho desitges et podem fer arribar el teu conte preparat per regalar (s'haurà de sumar 9 euros més). El destinatari rebrà el llibre en una bonica caixa de regal (caramels inclosos), d'aquesta manera podrà conservar per sempre aquest record. Aquest preparat només estarà disponible per al conte en tapa dura. La comanda via web, permet com a màxim 4 nens/es, en el cas que hi hagin més fills consultar.

Triguem entre 5 a 8 dies laborables abans que ho rebis a la teva casa (En funció del servei d'enviament contractat).

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Conte Pares

Conte Pares

Un petit homenatge que li fan els petits als pares. Sens dubte els omplirà d'alegria i felicitat. 

Després de guardar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-ho a la seva cistella.
Formats d'arxiu permesos: JPG o PNG. Els arxius han de portar el nom del protagonista (fins i tot el de l'adult, pare, mare, profe ...), javier.jpg, manuel.jpg laura.jpg. Els textos en el cas del conte, són modificables, el nombre de caràcters ha de ser similar al text original. (Les il·lustracions no es modifiquen) En cas de deixar aquests camps buits, es posaran els que estan per defecte. El pes de les fotografies ideal és de 500kb.

Fotografia
Texte

loader

* Camps obligatoris