Conte Es balancejava

Nou producte

TEMPS D'ENTREGA DE 5 A 8 DIES HÀBILS (EN FUNCIÓ TRANSPORTISTA)
DESPESES D'ENVIAMENT 4,95€

Aqui hi haurem de posar coses....

18,95 €

Aqui hi va el personalitzador

Us presentem un nou títol, Els/les protagonistes aquesta vegada, són els petits.


banner_balanceaba_animacion.jpg

Us presentem un nou títol, Els/les protagonistes aquesta vegada, són els petits. Basada en la història de "L'elefant es balancejava ...).Us el presentem amb unes divertides il·lustracions.

El conte està disponible en tapa dura i tapa tova.

Les fotografies es necessiten frontals i que siguin el més somrients possible. Que no s'interposi cap objecte o part del cos (mà, braç...) en la cara, ja que llavors el resultat no seria del tot òptim. En cas que el protagonista porti barret, aquest també serà inclòs en el retall. Girafus s'encarrega de retallar la fotografia i sostreure el fons.

Si ho desitges et podem fer arribar el teu conte preparat per regalar (s'haurà de sumar 9 euros més). El destinatari rebrà el llibre en una bonica caixa de regal (caramels inclosos), d'aquesta manera podrà conservar per sempre aquest record. Aquest preparat només estarà disponible per al conte en tapa dura. 

Triguem entre 5 a 8 dies laborables abans que ho rebis a la teva casa (En funció del servei d'enviament contractat).

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Conte Es balancejava

Conte Es balancejava

Us presentem un nou títol, Els/les protagonistes aquesta vegada, són els petits.


Després de guardar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-ho a la seva cistella.
Formats d'arxiu permesos: JPG o PNG. Els arxius han de portar el nom del protagonista (fins i tot el de l'adult, pare, mare, profe ...), javier.jpg, manuel.jpg laura.jpg. Els textos en el cas del conte, són modificables, el nombre de caràcters ha de ser similar al text original. (Les il·lustracions no es modifiquen) En cas de deixar aquests camps buits, es posaran els que estan per defecte. El pes de les fotografies ideal és de 500kb.

Fotografia
Texte

loader

* Camps obligatoris