9 cavallers en 1 pare (Edició Especial Sant Jordi)

Nou producte

TEMPS D'ENTREGA DE 5 A 8 DIES HÀBILS (EN FUNCIÓ TRANSPORTISTA)
DESPESES D'ENVIAMENT 4,95€

Aqui hi haurem de posar coses....

18,95 €

Aqui hi va el personalitzador

Per aquest Sant Jordi hem tret una Edició Especial. Els petits veuran en el seu pare el cavaller, mes brillant, més valent, romàntic... de tot el Regne;) 

Us presentem el nou conte per al Papi però en aquesta ocasió una edició especial per a aquest proper Sant Jordi. Està compost per diferents escenaris reals amb un toc medieval i basat amb la història de Sant Jordi... l'hora de jugar, el moment d'arribar a casa, de dormir... on se sentirà molt proper i reflectit. Es tracta d'un petit homenatge que li fan els nens i sens dubte li ompliran d'alegria i felicitat. A més per poder fer-ho encara més personalitzat et permetem adaptar el conte en funció de si els nens li diuen papà, papi, pare... Naturalment, si es tracta de només un nen o nena, adaptem tot el conte en singular.

El conte està disponible en tapa dura i tapa tova.

Les fotografies es necessiten frontals i que siguin el més somrients possible. Que no s'interposi cap objecte o part del cos (mà, braç ...) en la cara, ja que llavors el resultat no seria del tot òptim. En cas que el protagonista porti barret, aquest també serà inclòs en el retall. Girafus s'encarrega de retallar la fotografia i sostreure el fons.

Si ho desitges et podem fer arribar el teu conte preparat per regalar (s'haurà de sumar 9 euros més). El destinatari rebrà el llibre en una bonica caixa de regal (caramels inclosos), d'aquesta manera podrà conservar per sempre aquest record. Aquest preparat només estarà disponible per al conte en tapa dura. 

Triguem entre 5 a 8 dies laborables abans que ho rebis a la teva casa (En funció del servei d'enviament contractat).

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

9 cavallers en 1 pare (Edició Especial Sant Jordi)

9 cavallers en 1 pare (Edició Especial Sant Jordi)

Per aquest Sant Jordi hem tret una Edició Especial. Els petits veuran en el seu pare el cavaller, mes brillant, més valent, romàntic... de tot el Regne;) 

Després de guardar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-ho a la seva cistella.
Formats d'arxiu permesos: JPG o PNG. Els arxius han de portar el nom del protagonista (fins i tot el de l'adult, pare, mare, profe ...), javier.jpg, manuel.jpg laura.jpg. Els textos en el cas del conte, són modificables, el nombre de caràcters ha de ser similar al text original. (Les il·lustracions no es modifiquen) En cas de deixar aquests camps buits, es posaran els que estan per defecte. El pes de les fotografies ideal és de 500kb.

Fotografia
Texte

loader

* Camps obligatoris