Làmina Professor/a

Nou producte

TEMPS D'ENTREGA DE 5 A 9 DIES HÀBILS (EN FUNCIÓ TRANSPORTISTA)
DESPESES D'ENVIAMENT 5,95€

Aqui hi haurem de posar coses....

49,00 €

Aqui hi va el personalitzador

Et presentem les noves làmines personalitzades de Girafus per la mestra/e.

La làmina està composta d'una imatge principal (homenatjat/a) acompanyada dels petits de la classe. Pots personalitzar-se el text. Un excel·lent regal i record per la mestra/e. La làmina està impresa el paper fotogràfic de 255 gr. Les mesures són de 30x40cm.

Les fotografies es necessiten frontals i que siguin el més somrients possible. Que no s'interposi cap objecte o part del cos (mà, braç ...) a la cara, ja que llavors el resultat no seria del tot òptim. En cas que el protagonista porti barret, aquest també serà inclòs en el retall. Girafus s'encarrega de retallar la fotografia i sostreure el fons.

El cost d'aquesta làmina és de 49 euros més despeses d'enviament (7 euros). Si vols et podem lliurar aquesta làmina ja emmarcada, un marc de qualitat i d'estil actual. Aquest últim acabat, costa 62 euros més enviament (7 euros).

També pots sol.licitar una còpia per tenir-la de record, aquesta té un cost de 7 euros (la làmina se entrega sense marc)

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Làmina Professor/a

Làmina Professor/a

Et presentem les noves làmines personalitzades de Girafus per la mestra/e.

Després de guardar el seu producte personalitzat, no oblidi afegir-ho a la seva cistella.
Formats d'arxiu permesos: JPG o PNG. Els arxius han de portar el nom del protagonista (fins i tot el de l'adult, pare, mare, profe ...), javier.jpg, manuel.jpg laura.jpg. Els textos en el cas del conte, són modificables, el nombre de caràcters ha de ser similar al text original. (Les il·lustracions no es modifiquen) En cas de deixar aquests camps buits, es posaran els que estan per defecte. El pes de les fotografies ideal és de 500kb.

Fotografia
Texte

loader

* Camps obligatoris